Sakāve pret Celtnieks/LSPA

Pirmdien notikušā virslīgas spēlē pret Celtnieks/LSPA cietām sakāvi – zaudējot ar rezultātu 21 pret 28.

Pa galam neveiksmīgi aizvadījām spēles pirmo puslaiku iemetot tikai sešus vārtus!!! Pretinieku komanda Celtnieks/LSPA spēles sākumā realizēja vairākus metienus vārtos no asiem leņķiem, kas bija arī mūsu klupšanas akmens spēles sākumā. Uzbrukumā demonstrējām diezgan nervozu spēli. Pretinieku komandas piedāvātā provokatīvā aizsardzība mūs emocionāli ievirzīja nepareizā – agresīvā sliedē. Galvenais pretinieku komandas aizsardzības spēlētājs Normunds Blome, jau no spēles sākuma piedāvāja rupju aizsardzību izpildot sitienus pa seju mūsu komandas vienam no līderiem Arvim Laganovskim. Uz ko Arvis ļoti karsti reaģēja! Likumsakarīgi, ka Normunds Blome otrā puslaika vidū saņēma diskvalifikāciju. Spēles sākumā ļoti rupji aizsardzībā nospēlēja pret mūsu komandas vienu no līderiem Dzinaru Dravnieku, kā rezultātā Dzintars guva smagu traumu – izmežģīts plecs, un izskatās, ka šī sezona viņam ir beigusies.
Turpinot domu par pirmo puslaiku – kārtējo reizi mēs nevarējām pārspēt pretinieku komandas vārtsargus tempa metieni, metieni bez pauzes un novērtēšanas bija mūsu klupšanas akmens uzbrukumā.
Otro puslaiku uzsākām apņēmības pilni demonstrējot daudz labāku handbolu, kas arī notika un deviņas minūtes līdz spēles beigām panācām mīnus četri, bet tad sekoja tehniskās kļūdas uzbrukumā un likumsakarīgas sacensību galarezultāts 21 pret 28.

Gatavojamies nākošai spēlei pret Jūrmalas/Sports.

Lai arī zaudējām mūsu komanda ir apņēmības pilna demonstrēt labu un kvalitatīvu handbolu nākošajās spēlēs.

Paldies komandai par otro puslaiku, tas bija labs.