Uzvaram un iekļūstam finālā!

Otrajā pusfinālspēlē ar rezultātu 25:17(18:6) un sērijā ar 2-0 pieveicām Celtnieks/LSPA komandu un izcīnījām vietu finālā, kur sērijā līdz 3 uzvarām tiksimies ar Dobeles Tenax handbolistiem, kuri sērijā ar 2-0 pārspēja iepriekšējo divu gadu čempionus SK Latgols vienību.

Jau no paša spēles sākuma izgājām ļoti noskaņojušies spēlei un, lieliski vārtos darbojoties mūsu vārtsargam Andrim Molotanovam, spēles 6.minūtē pēc Andreja Mancurova metiena izvirzījāmies vadībā ar rezultātu 5:1, kā rezultātā pretienieku galvenais treneris Dmitrijs Bražņikovs bija spiests pieprasīt minūtes pārtraukumu. Aizsteidzoties notikumiem priekšā, tas Celtnieks/LSPA komandai nepalīdzēja – fantastiski vārtos turpināja spēlēt mūsu spēlējošais treneris Andris Molotanovs, savukārt uzbrukumā mēs lieliski realizējām savas iespējas un puslaiku, pēdējās sekundēs vārtus gūstot Arnoldam Straumem, noslēdzām pārliecinošā vadībā ar rezultātu 18:6.

Otrajā puslaikā Celtnieks/LSPA komanda sāka individuāli segt mūsu komandas līderus Arnoldu Straumi un Arvi Laganovski, taču pirmajā puslaikā zaudēto pretiniekiem reālas iespējas atspēlēt mēs nedevām – visu otro puslaiku mēs pārliecinoši kontrolējām spēles gaitu un tikai spēles beigās mūsu pretiniekiem izdevās samazināt rezultata starpību mazāk par desmit vārtiem. Skanot spēles beigu signālam pārliecinoša mūsu komandas uzvara ar rezultātu 25:17 un vieta finālā pret Dobeles Tenax komandu.

Rezultatīvākais mūsu komandā ar 6 vārttiem bija Arnolds SAtraume, 5 vārtus guva Arvis Laganovskis, bet pa 4 vārtiem pievienoja Andris Pozņaks, Dzintars Dravnieks un Andrejs Mancurovs. Pretiniekiem 4 vārtus guva Artis Kurmēns.

Komandas vārdā ļoti liels paldies mūsu atbalstītājiem, kas spēlējot izbraukumā, lika mums justies kā mājinieku komandai un sniedza fantastisku atbalstu, palīdzot mums tikt Latvijas handbola virslīgas finālā.
Informācija tiks papildināta…